Quick Links

Dijalog s novinar(k)om: Jasminka Memić

 

Diplomatski klub Burč organizuje prvi u nizu "dijalog s novinar(k)om" u kojem će gostovati gđa Jasminka Memić, vijećnica u Općinskom vijeću Lukavac i dugogodišnja novinarka i PR menadžerica. Gđa Memić će govoriti o temi "Zalaganje za zajednicu kroz novinarstvo" u svrhu dizanja svijesti o ulozi novinarstva kao 'četvrta grana vlasti' i načine kroz koje novinari se zalažu za njihovu zajednicu.

Želimo iskoristiti ovu priliku da pozovemo sve zainteresovane studente i osoblje Internacionalnog Burč Univerziteta da uveličaju ovaj događaj svojim prisustvom.

"Dijalog s novinar(k)om" će uzeti format razgovora između dvije osobe, odnosno između moderatora/ice i gosta. Organizatori će unaprijed prikupiti pitanja od studenata i osoblja Internacionalnog Burč Univerziteta, pa će ih moderator/ica postavljati gostu ispred publike. 


Pozivamo sve zainteresovani studente Internacionalnog Burč Univerziteta da se uključe u ovaj događaj time što će nam poslati pitanja koja žele da postavimo gđi Memić na e-mail: [email protected]


Datum: četvrtak, 23. februar, 2017. godine    |    Vrijeme: od 12:00 sati do 13:00 sati

Mjesto: Konferencijska sala (-1)